BURSA / KARACABEY - Beylik İlkokulu

Beylik İlkokulu

Beylik Mahallesi No177 Karacabey/BURSA
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen;Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
Öğretim Şekli :tam gün
Katı yakıt kalorifer
Ücretli Servis aracı (20-25 dk.)
Mahalle
ilçeye 26 km
Proje Çalışmaları
Okulumuza ait olan "Bizi Biz Yapan Kültürümüzü Unutmadık" Projesi yürütülmektedir.
AB projeleri kapsamında KA1 ve KA2 proje çalışmalarımız yürütülmektedir.